Kkuszos korong
Hozzvalk / 6 adag
-
12 dkg finomliszt
-
6 dkg kkuszreszelk
-
6 dkg cukor
-
1 tk stpor
-
1 csipet s
-
6 dkg puha vaj
-
1 db tojssrgja
-
0.5 dl tej
-
3 ek kkuszreszelk
-
1.5 ek tej
-
Elkszts
-
Egy nagyobb tlban sszekeverjk a lisztet, a kkuszreszelket, a cukrot, a stport s a st.
-
Hozzadjuk a puha vajat, a tojssrgjt s a fl deci tejet, majd kzzel alaposan sszedolgozzuk. Labdt formlunk belle, s folpackba csomagolva fl rra htbe rakjuk.
-
Belisztezett felleten kinyjtjuk a tsztt, s kis korongokat szaggatunk belle. A tetejket megkenjk tejjel, s megszrjuk kkuszreszelkkel.
-
180C-ra elmelegtett stben 10 perc alatt kszre stjk a korongokat.
-
stsi hfok: 180C
-
A recept a NOSALTY oldalrl szrmazik.
|